Agrarisch natuur- en landschapsbeheer in Brabant

Vorige slide
Volgende slide

ANB Oost-Brabant roept haar leden op tot aankoop van een wildredder


Beste leden,

Zoals eerder gemeld roept uw collectief op tot aankoop van een wildredder. Dit is een afschrikapparatuur om weidevogels, hazen en ander wild te behoeden voor de maaimachine. Met deze wildredder verklein je de kans op dode wilde dieren door het maaien. De wildredder kunt u eenvoudig met een magneet die op het apparaat zit aan uw tractor bevestigen en aansluiten op de accu via de sigaretten aansteker*. 

Gezamenlijke inkoop
De wildredder werkt buitengewoon goed en daarom heeft uw collectief besloten om via gezamenlijke inkoop een betere prijs te bedingen. De prijs van de wildredder is dan maximaal €135, = incl. btw. Sommige van u hebben tijdens de open dag van AgroProeftuin de Peel (16 juli a.s.) zichzelf al ingeschreven voor deze gezamenlijke inkoop van de wildredder. Voor wie wil en nog niet ingeschreven heeft bieden we nogmaals de mogelijkheid om in te schrijven. Dit kan eenvoudig door deze mail te beantwoorden. 
We hebben de volgende gegevens van u nodig:

Naam, mailadres, telefoonnummer,
welke aansluiting u heeft in uw tractor (*een sigarettenaansteker of een varkenssnuitstekker)

Inschrijven kan tot 1 augustus 2021

Gratis exemplaar
Bovendien maakt u door in te schrijven kans op een gratis exemplaar omdat we er één weggeven onder de inschrijvers. U kunt uiteraard ook rechtstreek bestellen bij Boar Control. In de bijlage vindt u het onlangs gepubliceerde artikel in het Brabants Dagblad over de wildredder. 

Artikel Brabants Dagblad 16 juni 2021 Wildredder klik hier

Met vriendelijke groet,
Annie Martens
Communicatie & PR Collectief ANB Oost-Brabant
Tel.:         06-54273401
Email:      communicatie@anboostbrabant.nl
Website:  www.boerennatuurbrabant.nl