Agrarisch natuur- en landschapsbeheer in Brabant

Previous slide
Next slide

Collectief ANB Oost-Brabant nodigt haar leden uit: open dag AgroProeftuin de Peel 16 juli 2021


Beste leden,

Kom op 16 juli naar de open dag en ervaar zelf hoe de proeflocatie AgroProeftuin de Peel aan de Middenpeelweg letterlijk en figuurlijk groeit en bloeit! Op deze proeflocatie worden sinds een paar jaar vele proefteelten gedaan voor veevoer van eigen bodem en andere, nieuwe gewassen. Ook liggen er de demovelden van ons Collectief Agrarisch Natuurbeheer.

Vrijdag 16 juli 2021 Blok 1: 10.00 – 12.00 uur | Blok 2: 13.00 – 15.00 uur

Rondleiding speciaal voor de leden
Uw Collectief ANB Oost-Brabant is ook aanwezig en zorgt voor rondleidingen bij de proefvelden. U krijgt informatie over plantenpaspoorten over de groei en opbrengst van verschillende teelten en u hoort het verhaal van uw collega-agrariërs.

Wildredder
Daarnaast vraagt uw collectief aandacht voor de wildredder. Dit is een afschrikapparatuur om weidevogels, hazen en ander wild te behoeden voor de maaimachine. Met deze wildredder verklein je de kans op dode wilde dieren door het maaien. Het werkt buitengewoon goed en daarom heeft uw collectief besloten om via gezamenlijke inkoop een betere prijs te bedingen. Schrijf u in voor de aankoop van een wildredder tijdens de open dag maak kans op een gratis exemplaar.  We geven er namelijk één gratis weg onder de inschrijvers. Tijdens de open dag is er een voorbeeld van en meer informatie over de wildredder beschikbaar.

Bordje agrarisch natuurbeheer
Uw collectief heeft kleine infopanelen laten maken. Deze zijn eenvoudig te plaatsen op een weidepaal bij uw randen. Hiermee kunt u laten zien dat u doet aan agrarisch natuurbeheer.

Aanmelden of meer informatie
Hebt u interesse in kringlooplandbouw en de ontwikkelingen rondom AgroProeftuin de Peel? Meld u nu aan voor deze open dag op de proeflocatie van AgroProeftuin de Peel aan de Middenpeelweg bij Zeeland (NB). 
Deelname is gratis. Aanmelden klik hier  Meer weten klik hier

 

Met vriendelijke groet,
Annie Martens
Communicatie & PR Collectief ANB Oost-Brabant
Tel.:         06-54273401
Email:      communicatie@anboostbrabant.nl
Website:  www.boerennatuurbrabant.nl 

Proefvelden ANB Oost-Brabant bij AgroProeftuin de Peel