Agrarisch natuur- en landschapsbeheer in Brabant

Vorige slide
Volgende slide

Nu ook klein formaat infopaneel voor Collectief Agrarisch Natuurbeheer Brabant!

Er zijn nieuwe infopanelen ontwikkeld op A3 formaat (42cm x 30cm ). Naast de bestaande infopanelen (100 x 70 cm) zijn er nu dus ook kleinere infopanelen op A3 formaat. Die kleine infopanelen kunnen eenvoudig geplaatst worden op bijvoorbeeld een weipaal.

Waarom infopanelen
Door het plaatsen van een infopaneel bij hun ingezaaide akker laten boeren zien wat ze doen aan agrarisch natuurbeheer. Het infopaneel is informatief voor passanten. Want tijdens de bloeiperiode vallen de randen wel op maar daarbuiten minder of niet. De randen zijn voor de rest van het jaar net zo belangrijk als voedsel en schuil gelegenheid voor vogels insecten en kleine zoogdieren. De infopanelen zorgen tijdens deze periode dat de randen nog steeds opvallen voor de voorbijgangers. Hiermee kunnen boeren laten zien dat ze biodiversiteit op hun grond serieus nemen.

Kosten
Het Collectief ANB Oost-Brabant bekostigd de A3 infopanelen voor hun deelnemers. Slechts tegen een kleine eigen bijdrage van €20,- (dit is inclusief verzendkosten en exclusief btw) kan het infopaneel besteld worden.

Voor leden van de Collectieven ANB Midden Brabant en ANB West Brabant is het infopaneel te bestellen voor €50,- (dit is inclusief verzendkosten en exclusief btw).

Interesse in een infopaneel
Wilt u een infopaneel bestellen, stuur dan een mail naar: communicatie@anboostbrabant.nl