Agrarisch natuur- en landschapsbeheer in Brabant

Vorige slide
Volgende slide

“Planet Proof, Natuurinclusieve Landbouw en de rol van Agrarisch Natuurbeheer”

Lezing door dhr. Alex Datema Planet Proof, Natuur Inclusieve Landbouw

Coöperatief Collectief Agrarisch Natuurbeheer Oost-Brabant U.A.,  kortweg ANB Oost-Brabant, organiseert op woensdag 27 maart een lezing met als spreker: dhr.  Alex Datema, voorzitter BoerenNatuur.
Alex Datema is als voorzitter van  BoerenNatuur, de koepelorganisatie van de 40 collectieven in Nederland, de laatste tijd een veelgevraagd spreker op tal van vergaderingen en bijeenkomsten. In het transitieproces waarin zich de Nederlandse landbouw bevindt, schuift Datema ook regelmatig aan tafel  bij partijen als LTO,  Friesland Campina en Rabobank,  waarbij in overleg de lijnen voor de toekomst van de Nederlandse landbouw worden uitgezet.


Interessante avond

Het belooft dan ook een interessante avond te worden, waarbij zijn inleiding zal handelen over actuele zaken als: “Planet Proof, Natuur Inclusieve Landbouw, en de rol van Agrarisch Natuurbeheer”.


Van harte welkom

U bent van harte welkom op woensdag 27 maart 2019, aanvang 20.45 uur. Locatie: Restaurant Keizersberg  Zeelandsedijk 45, 5424 TL Elsendorp.Collectief Agrarisch Natuurbeheer Oost-Brabant